Muskelknuten

Om mig

Maria Nyström heter jag som driver Muskelknuten Södertörn.

mariaMitt intresse för massagens effekter väcktes till liv när jag själv tog hjälp av en massageterapeut. Jag hade en längre tid haft ont vid mitt skulderblad. Jag sökte hjälp hos kiropraktorer och naprapater, men ingen kunde hjälpa mig. En dag sökte jag mig till en massör och äntligen kunde jag sova på nätterna! Det var en otrolig lättnad men också en upplevelse. Jag har alltid sett massage som något "fluffigt" man får på SPA, men det här var något helt annat. Det var smärtsamt men ändå skönt och det kändes direkt att något hände! Efter den upplevelsen bestämde jag mig efter en tid att själv sätta mig i skolbänken och gick min utbildning 2006. 

Jag är utbildad Massageterapeut, Hudvårdskonsulent och Makeup-artist. Tidigare har jag haft min mottagning i Haninge Centrum och nu senast vid Ösmo Centrum (Simhallshuset), men nu har äntligen min nya mottagning blivit klar och jag tar nu mot mina kunder på "hemmaplan" i Gryt, Ösmo. 

Har du behov av friskvårdsmassage på ditt företag? Jag kommer gärna ut med min mobila mottagning och ger er friskvårdsmassage på er arbetsplats!

Jag är certifierad av Svensk Massage samt medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och innehar därmed också ansvarsförsäkring.

Tidsbokning

Boka

Boka via boka direkt. Betalning med kort eller swisch

Avbokning

Eventuell avbokning görs via bokningslänk 12h innan. Uteblivet besök debiters med 50% av summan.
Vid sen avbokning vid ex sjukdom kontakta mig via sms 0733-694878